Luxusný obraz do moderného interiéru

Luxusné obrazy na stenu

Medzi početnými dekoráciami sú luxusné obrazy nepochybne odporúčanou formou zdobenia stien v obývacej izbe, v spálni aj v reprezentatívnych priestoroch. Obraz má rôzne funkčné hodnoty. V prípade potreby sa dá presunúť na inú stenu alebo zmeniť. Naša ponuka zahŕňa moderné obrazy na plátne, ktoré sú momentálne veľmi trendy v oblasti dizajnu.

Fotografie na obrazoch tohto typu spájajú najvyššiu kvalitu full HD s dokonalou ostrosťou a farebnou hĺbkou. Nebojte sa, pretože vďaka UV ochrane obraz nevybledne ani pri vystavení slnečnému žiareniu. Veľkosť a rozmanitosť nami ponúkaných obrazov je široká a rôznorodá, takže si každý nájde to svoje! 

Kolekcia luxusných obrazov

Predstavujeme obrazy zamerané na ľudí s rôznymi názormi, povahami, z rôznych vekových skupín nevynímajúc, ktoré zmenia každý interiér. V tejto kolekcii luxusných obrazov nájdete vzory ako je tekuté fluidné umenie, perleťové a zlaté farby, 3d kvety a mnoho ďalších luxusných dizajnov.

Obraz je viac než len obyčajná dekorácia. Je to forma vyjadrenia aranžérskych preferencií, umeleckých preferencií a spôsob, ako obohatiť usporiadanie vybraného úžitkového priestoru. Unikátny interiér si vyžaduje dekorácie pomerne rozsiahleho a jedinečného charakteru. Veľké, luxusné obrazy sú ideálne pre takéto priestory.

Copyright © 2010 - 2024  Decotrend

Web stránky Neonus s.r.o. Hosting Firmhosting.eu