Biele steny v obývačke? Nebláznite a inšpirujte sa krásnymi fototapetami 14.Sep,2018

Módne trendy sa neustále menia a každý rok prinášajú niečo nové. Vyzývavé, krikľavé farby ustúpili neutrálnym bielym odtieňom, no je iba otázkou času, kedy sa znovu prihlásia o slovo. Dnes však trendy týkajúce sa farebnosti stien ponecháme trochu bokom a vašu pozornosť obrátime skôr na niekoľko zaujímavých fototapiet.

Doprajte si zmenu

Biele odtiene spolu so sivými pravdepodobne neomrzia nikdy a stále budú v kurze. Vo všeobecnosti tak stále platí, že v jednoduchosti je krása. Vôbec to však neznamená, že interiér musí pôsobiť decentne, stroho alebo až sterilne. Ani v reálnom živote napokon nie je nič iba čierne alebo biele. Nebojte sa preto poobzerať po fototapetách, ktoré do domácnosti vnesú úplne novú dimenziu.

Popusťte uzdu fantázii

Aby ste zvládli zladiť fototapety s interiérom obývačky, nemusíte byť práve bytový dizajnér alebo architekt. Zvyčajne postačí, keď sa budete riadiť vlastným inštinktom, vkusom a pridáte aj štipku fantázie. Neveríte? Presvedčte sa sami. V nasledujúcich riadkoch vás rýchlo prevedieme svetom fototapiet, ktoré dokážu interiér obývačky zmeniť na nepoznanie. Ešte predtým, ako sa pozrieme na niektoré konkrétne fototapety do obývačky už iba snáď dodáme, že atraktívne motívy vhodné do tejto miestnosti nájdete zastúpené takmer v každej kategórii fototapiet.

Fototapeta do obývačky - Abstraktný Motýľ

absstraktný motýľ fototapeta na stenu

Pri troške snahy a šikovnosti dokáže získať interiér obývačky vďaka abstraktnej fototapete motýľa úplne  novú, výnimočnú vizáž. Fototapeta však neponúka iba vydarený a nadčasový dizajn. Je vyrobená z vinylu, ktorý je povestný výdržou a vysokou odolnosťou voči vode i vlhkosti. Fototapeta vám tak bude spoľahlivo slúžiť niekoľko rokov.

3D fototapeta - Prasklina

3D fototapeta na stenu

Fototapeta dá naplno vyniknúť vášmu interiéru bez toho, aby viedla akýkoľvek konfrontačný dialóg so zariadením alebo doplnkami. Napriek tomu neočakávajte žiadnu nudu. Fototapeta 3D prasklina rozhodne zaujme. Ide ruka v ruke s modernou dobou, no okrem toho ponúka aj výbornú odolnosť a dlhú životnosť. Nie je to však nič prekvapujúce, pretože je vyrobená z kvalitného vliesu.

Fototapeta do obývačky - Voda

Fototapeta - voda

Aj latexové fototapety na stenu môžu byť pri úprave interiéru výborným odrazovým mostíkom. Tieto tapety perfektne reprezentuje fototapeta Voda, ktorá dokáže obývačke vdýchnuť nový život. Aj v tomto prípade samozrejme môžete počítať s vynikajúcou odolnosťou voči vode a oderu.

ZOBRAZIŤ ĎALŠIE FOTOTAPETY VHODNÉ DO OBÝVAČKY

Rada na záver

Ak si potrpíte na minimalizme alebo preferujete nekonfliktné neutrálne odtiene, pokojne kombinujte fototapety do obývačky s bielymi alebo so sivými odtieňmi stien. Výsledok bude vždy dokonalý. Rovnako tak nič nepokazíte ani vtedy, keď budete tapety prispôsobovať interiéru podľa farebných odtieňov a vyobrazených motívov.

Članok môžete komentovať ...

Copyright © 2010 - 2024  Decotrend

Web stránky Neonus s.r.o. Hosting Firmhosting.eu