Blížia sa Vianoce. Čo (si) kúpite pod stromček? 30.Nov,2018

Najkrajšie sviatky roka sú čo nevidieť tu. Už iba pár dní a príde Ježiško. Nielen tí najmenší, ale aj my dospeláci, „horíme“ vo vnútri od zvedavosti, čo asi tento rok dostaneme. Veď sme celý rok poslúchali – darčeky musíme mať isté. Avšak to pravé kúzlo Vianoc sa deje už počas príprav, kedy zdobíme náš príbytok a svoje srdcia ešte viac otvárame svetu a láske

Vianočné dekorácie určite potešia aj Ježiška

S príchodom prvých mrazov sa každý poctivec začne na zimu pripravovať ináč. Páni chodia prezúvať pneumatiky a dámy sa snažia zo svojich domácností vytvoriť príjemný, čistý a prevoňaný domov. Nielen veľké upratovanie, ale aj perfektná atmosféra nám pripomínajú, že čoskoro nadíde deň „D“. Deň, na ktorý sa všetci tešíme, pretože je zárukou výbornej hostiny, voňavých oblátok a ligotavých svetielok všade navôkol. Vnútri i vonku – všade to žiari. Rovnako ako naše oči, keď uvidia pod stromčekom to, po čom sme už dávno túžili.

Zábavné a originálne zdobenie interiéru

Všetky tvorivé duše – obvykle to bývajú práve ženy -  potvrdia, že nie je nič zábavnejšie a tvorivejšie, ako zdobenie svojho interiéru. Prípravy na Vianoce by nemali byť len o strese a náhlení sa. Veď všetko počká a Štedrý deň určite nikam „nezdupká“. Nevyparí sa iba preto, že nemáte umyté okná, alebo preto, že ste nestihli upiecť šiestu várku vianočných koláčikov. Sila týchto sviatkov spočíva práve v príprave, pretože samotné očakávanie nesie v sebe obrovskú energiu.

Tento rok ozdobte svoj interiér originálnym spôsobom. To sa ale budú všetci pozerať! Pocit, ktorý nadobúdame pri slovách chvály a obdivu, je nenapodobiteľný a jedinečný. Ako my.

Vianočné šablóny, nálepky, obrazy alebo tapety

Vyskúšajte čosi nové. Niečo, čo nemá hocikto. Je to originálne, nápadité, nezaťaží to váš rodinný rozpočet a navyše vám to urobí obrovskú radosť! Rôzne vianočné šablóny, ktoré sa dajú použiť nielen na stenu, ale napríklad aj na nábytok, alebo nálepky s vianočným motívom, či dokonca obrazy so zimnou tematikou. Máte radi tapety? Že áno? Fantázii sa medze nekladú, a preto aj medzi ponukou tapiet si nájdete tapety so zimným motívom, ktoré vás na pár mesiacov zavedú do ríše prikrytej snehom a zázračným tajomstvom...

Každý rok rovnaká otázka: čo pod stromček?

Je to jednoduché. Okrem pokoja, harmónie, spoločných chvíľ a po úprimnom prianí si zdravia, darujte ľuďom radosť. Úsmev. Vďaku. Alebo obyčajný pozdrav, ktorý znamená – myslím na teba...

Skutočná radosť sa prejaví a vy budete vedieť, že je to aj vaša zásluha. Stačí aj malá drobnosť, aby radosť bola úplná a nevídaná.

Rozmýšľate o darčeku pre manželku, manžela, priateľa či priateľku?

Už dávno vedci potvrdili, že ľudia druhej osobe kupujú darčeky podľa toho, čo si sami prajú. Pre pánov je preto veľmi obtiažne vymyslieť, aký darček podarovať svojej partnerke, aby sa naozaj potešila a aby daná vec neostala iba kdesi na spodku skrine. Ak svoju spriaznenú dušu skutočne dobre poznáme, presne vieme, čo jej robí radosť. Bez toho, aby čokoľvek naznačila, dokážeme prečítať jej myšlienky a vybrať dokonalý darček. Všetko, čo je venované z lásky a hlavne úprimne, je naše víťazstvo a je to hlavný a prvý krok k tomu, aby perfektná energia darovania mala svoj požadovaný efekt.

Članok môžete komentovať ...

Copyright © 2010 - 2024  Decotrend

Web stránky Neonus s.r.o. Hosting Firmhosting.eu