Detská izba, ktorá upúta obrazmi ako z rozprávky 21.Dec,2018

My rodičia - radi súperíme s ostatnými rodičmi, nech sa to už týka čohokoľvek. Je to prirodzene v nás. Tešia nás úspechy našich detí, ich výnimočné nadanie, výzor, správanie a takisto sme radi, keď sa vieme pochváliť niečím originálnym.

Môže to byť aj obyčajná detská izba, ktorá je zariadená v duchu rozprávok, ktoré deti jednoducho milujú.

Rozprávkové obrazy sú skvelým darčekom pre deti

Nemusí to byť ani hračka, čo vytvorí v očiach našich detí iskričky radosti a šťastia. Veľakrát sme zistili, že viac ako nejakej hračke sa potešili perfektnému doplnku do domácnosti. Obzvlášť, ak sa to týkalo práve detskej izby. Je to ich osobný raj, kde sú dvere dokorán otvorené, aby mohla vstúpiť fantázia, obrazotvornosť, tvorivosť a s tým spojená múdrosť. Nemali by sme tvrdiť, že deti tomu či onomu nerozumejú, lebo sú ešte malé – práve naopak – oni vidia svet práve taký, aký je a aký ho chcú mať. Pre deti je tento svet bezpečné miesto na život a tomu nielen veria, ale aj podľa toho žijú.

Ich bezstarostnosť je čosi, čo by sme sa mali od nich my dospelí, naučiť.

Radosť v nich vyvolajú aj rozprávkové obrazy

Ak práve zariaďujete detskú izbu, alebo premýšľate, čo jej ešte chýba k pečiatke dokonalosti, možno práve obraz je tá posledná vec, ktorá by vám napadla. Je to veľká škoda, pretože práve tieto svojím spôsobom umelecké diela, ukrývajú v sebe akési posolstvo. Vravíte si – veď je to len detský obraz. Milí rodičia, ale toto nie je len taký obyčajný obraz. Je to totiž originálna ozdoba stien! Hocikedy sa dá zvesiť, premiestniť i vymeniť.

Všetko, čo s nami prichádza do kontaktu, tvorí náš svet, naše nálady, myšlienky a pocity. Čím sa obklopíme, tým sme. Obklopujme sa hravosťou a farbami a v živote budeme mať dostatok všetkého potrebného. Platí to však aj opačne. Dávajme si preto pozor, kam smeruje náš pohľad a sústreďme sa hlavne na tie pozitívne veci.

Obľúbené rozprávkové postavy

Či už sú to tí malí žltí nezbedníci, alebo krásne princezné , alebo čokoľvek iné, čím momentálne vaše deti žijú, rozprávkové postavy priamo v detskej izbe – to je niečo, čo nemá každý. Je to prvenstvo medzi kamarátmi v škôlke alebo v škole a obrovská pýcha. Keď to uvidí babička, iste sa prekvapí a bude ju všetko zaujímať a tí naši drobci ju s veľkým nadšením určite radi oboznámia, kto to je na obrázku. Budú sa cítiť takí dôležití! My budeme zdieľať ich radosť z fantastického doplnku a tešiť sa z toho, aký úspech zaznamenal tento darček. Len si to predstavte – takto už v izbe nebudú nikdy sami. Už ich bude zo steny pozorovať obľúbená rozprávková postava, ktorá bude  v noci strážiť ich pekné sníčky.

Rôzne rozmery rozprávkových obrazov

Obrazy s motívmi rozprávok sú vytlačené na veľmi kvalitnom plátne, ktoré má naozaj krásnu štruktúru a tak si môžete byť istí, že nekupujete „mačku vo vreci“. Kvalitný pevný rám a technológie, akými sú vyrábané, vám zaručujú ich dlhú životnosť. Sú stálofarebné, a preto buďte bez obáv – na stene budú len tak žiariť. Môžete si vyberať z rôznych veľkostí a rozmerov, avšak pamätajte, že takéto obrazy sa nevyrábajú na mieru. Napriek tomu si však určite dokážete vybrať rozmer, ktorý bude vyhovovať práve vašim predstavám.

Članok môžete komentovať ...

Copyright © 2010 - 2024  Decotrend

Web stránky Neonus s.r.o. Hosting Firmhosting.eu