Maľovanie akvarelom pre začiatočníkov 28.Feb,2024

Objavte krásu maľovania akvarelom! Návod pre začiatočníkov na vytvorenie živých a expresívnych diel s pomocou vody a farieb. Získajte nové zručnosti a preneste svoje myšlienky na papier s jedinečným štýlom.

Kurz maľovania akvarelom pre začiatočníkov

Chcete si vytvoriť vlastnú víziu sveta technikou akvarelu? Hľadáte relaxačné a upokojujúce hobby, ktoré môžete vykonávať kdekoľvek a kedykoľvek počas roka? Chcete sa ovládať maľovanie akvarelom a urobiť svoje prvé ilustrácie? Potom ste na správnom mieste. Naučte sa používať vodové a  anilínové farby, popustite uzdu svojej kreativite. Osvojte si kľúčové výtvarné techniky, rozvíjajte svoju vášeň a začnite vytvárať svoje prvé akvarelové maľby.

Akvarel je druh maliarskej techniky, pri ktorej sa používajú vodové farby, takže ide o  vodomaľbu. V online kurze akvarelovej maľby sa naučíte maľovať akvarelovými farbami od začiatku. Precvičíte si techniky maľovania a naučíte sa používať množstvo rôznych výtvarných materiálov. Počas školenia vám lektorka ukáže, ako hľadať inšpiráciu a ako miešať a ladiť farby, aby ste vytvorili krásne a harmonické farebné kompozície.

V našej akvarelovej výzve sa naučíte, ako vďaka vodovým alebo anilínovým farbám vykúzliť jemné a vzdušné obrazy a obrázky. Že nemáte s maľovaním žiadne skúsenosti? Nevadí, tento maliarsky kurz  sa hodí aj pre úplných začiatočníkov! Kurz vám prináša jednoduchý návod na maľbu akvarelu.

Zistíte, že radosť z vlastnoručných obrazov môže mať naozaj každý . Nemusíte sa báť, že by ste pre kurz akvarel potrebovali nejaké zvláštne vybavenie. Bez problémov si vystačíte s pomôckami, ktoré majú vaše deti v aktovkách, a kúpite ich bez problémov. Zážitkové maľovanie je tu pre vás.

 

Tu nájdete lekcie zdarma >>>

 

V kurze akvarelovej maľby sa dozviete:

  • aký je rozdiel medzi vodovými a anilínovými farbami
  • ako nechať pracovať vodu
  • ako tieňovať vodovými farbami
  • čo je farebná perspektíva a ako ju využiť
  • ako spojiť realistickú kresbu a abstraktnú maľbu

Výtvarná technika - maľba akvarelom

predstavuje hru s farbami a vodou, pričom práve voda je tým, čo vytvára konečný dojem. Obrázky majú zvláštne kúzlo - sú jemné a vzdušné, ako by ste na papier zhmotnili svoj sen. V umeleckom kurze akvarelovej ilustrácie sa dozviete, ako používať anilínové a vodové farby, ako ich zapúšťať alebo ako s nimi tieňovať. Naučíte sa tiež maľovať farebnú perspektívu, ktorá vašim obrázkom dodá ďalší rozmer.

Vďaka video návode  zvládnete namaľovať pierko, les, kvety alebo najrôznejšie živočíchy. A v závere vám ukáže, ako v abstraktnom akvarelovom portréte spojiť realistickú kresbu a abstraktnú akvarelovú maľbu.

Online kurz maľovania akvarelom pre začiatočníkov vás presvedčí, že sa farieb a štetcov nemusíte báť a nemusíte s nimi mať žiadne zvláštne skúsenosti, aby vám robili radosť. Navyše vám táto relaxačná aktivita zlepší koncentráciu.

Članok môžete komentovať ...

Copyright © 2010 - 2024  Decotrend

Web stránky Neonus s.r.o. Hosting Firmhosting.eu