Moderný interiér? Zamerajte sa na steny, docielite veľký efekt! 01.Mar,2019

Voľbou moderných dekorácií na stenu do interiéru môžete razantne zmeniť atmosféru miestnosti. Neviete, ako začať? Vyberte si štýlové nástenné dekory! Vyzdvihnúť môžete len jednu stenu, priestor opticky zväčšiť, rozžiariť, alebo mu dodať optimistické ladenie. Ako na to?

Prázdny biely múr je ako biele plátno, ktoré čaká na svoje umelecké dielo. Ako si vybrať dekory na stenu, keď máte stovky možností? Zvoľte zaujímavé a populárne fototapety alebo abstraktné obrazy. Možno ste ich ešte nikdy v interiéri nevyskúšali, no fototapety sú prvkom, ktorý urobí z nudnej plochy doslova zábavný obraz.

Obľúbenými fototapetami môžete dať najavo, že ste milovníci prírody, vyznávate romantiku, zbožňujete letné lúky, alebo vaše srdce tlčie pre dobrodružstvo a exotiku, prípadne si na stenu do spálne môžete umiestniť abstraktný obraz bez väčšieho významu s dôrazom na efekt.

Ak hľadáte vhodné inšpirácie, alternatívou k drahým dielam známych autorov sú rôzne reprodukcie, fototapety a zaujímavé abstraktné obrazy. Tie bývajú unikátnym riešením a atraktívnou dekoráciou do súkromných aj komerčných priestorov. Skvelou voľbou je aj veľkolepý obraz bez rámu, ktorý nechá vyniknúť samotný obsah. Aktuálnym trendom sú tiež viacdielne obrazy, ktoré pomáhajú opticky rozšíriť priestor a vypĺňajú ho tak unikátnymi motívmi.

Moderná obývačka abtraktnými motívmi „ožije“

Hľadáte tipy na originálne doplnky na stenu? Trendom je vlastne všetko od geometrických a kvetinových vzorov cez fototapety s 3D efektom. Stačí jeden kúsok a miestnosť získa okamžite iný ráz. Odmenou za tento skvelý nápad na dekor bude originálna obývacia izba, upokojujúca spálňa, v ktorej sa budete prebúdzať svieži ako ranná rosa, alebo inšpiratívna detská izba plná fantázie. Vyhýbať sa však nemusíte ani ostatným miestnostiam, je len na vás, kam dekory na stenu umiestnite. Moderný nábytok, ktorý doladí vizuálnu stránku bývania je skvelé riešenie.

K nástenným doplnkom nezabudnite vybrať aj bytové doplnky v rovnakom duchu, interiér bude pôsobiť ucelene a harmonicky. Kúpte si fototapetu alebo obraz, ktorý prebudí váš pokoj k životu a dodá mu punc jedinečnosti!

Neváhajte a zaobstarajte si do domácnosti abstraktné 3D kúsky, viacdielne obrazy, prípadne pôsobivé fototapety, ktoré môžete využiť v prospech vášho interiéru. Populárna je sivo – biela kombinácia, ale aj nápadité a dominantné motívy, ktoré skvelo zvýraznia krásu a čistotu interiéru. Voľte tieto moderné dekory s citom a zmyslom pre detail, pokojne vám postačí v miestnosti aj jeden výrazný nástenný doplnok. 

Članok môžete komentovať ...

Copyright © 2010 - 2024  Decotrend

Web stránky Neonus s.r.o. Hosting Firmhosting.eu