Keď nálepky na stenu, tak určite kvety! 26.Jan,2019

Prečo práve kvety? Kvety nám totiž ukazujú, aký krehký dokáže byť náš život. Z malého nežného púčika sa postupne rozvíja nádherný kvet plný farieb a všetci vieme, že stačí menší vietor alebo búrka a raz –dva sa dokáže zlomiť alebo zahynúť.

Kým kvet kvitne, je plný sily a optimizmu, teší nás svojou krásou a robí nám radosť. Avšak, keď už jeho krása zanikne, ostane po ňom akési prázdno. Kvety upozorňujú na silu a energiu života, ktorou nás zároveň obdarúvajú.

Nálepky na stenu, nábytok, sklo, okná, zrkadlá – všade samé kvety

Keď sa obklopíme kvetmi, obklopíme sa zároveň životom. Netýka sa to iba skutočných rastlín, ktoré máme vo svojich príbytkoch, či vo svojich záhradách, terasách alebo balkónoch. Motívy kvetov zdobia naše odevy a prostredie už tisícročia. Ľudia v nich nachádzali vzory, lásku, venovali im veľa času a pozornosti. Spoznávali ich, šľachtili a aj obdarúvali, čo sa zachovalo dodnes. Kvety tešia rovnako ženy ako aj mužov. Sú prejavom úcty, uznania, ale slúžia aj ako symboly lásky a citov. Dokážu potešiť rozhnevanú manželku, ale aj prekvapiť mamičku a zahrnúť ju vďakou.

Platí, že pokiaľ ide o kvety, tak stále budú populárne a žiadané. Tento vzor nie je čosi, čo nás omrzí ako móda. Sú to večné symboly znázorňujúce krásu, pestrosť a dokonalosť. A čo je najlepšie, pokiaľ sú na nálepkách – nikdy nezvädnú. Stále nás budú lákať k pohľadom na ne.

Ak sa vám zdá váš interiér nemastný – neslaný, ako sa hovorí, tak vyskúšajte kvetinové nálepky.

Dekoračné nálepky s kvetmi povýšia interiér na čosi viac

„Prevoňajú“ vzduch novým „feelingom“. Ináč povedané – oživia to! Za pár minút, ba dokonca sekúnd, sa prázdny múr dokáže zmeniť na rozkvitnutú stenu. Samolepky na stenu, a nielen na stenu, všetko urobia akoby za vás. Stačí, ak si nájdete svoje obľúbené kvetinové motívy a vaša kreativita sa môže chopiť práce. Ozdobiť a zdokonaliť sa dá všetko. Steny, nábytok, chladnička, zrkadlá, okná, kuchynské zásteny – na výber máte rôzne rozmery v štyridsiatich troch farbách. Iba ťažko uveriť, že by si niekto nedokázal vybrať. 

Predstavte si, že všade, kam sa pozriete, na vás vykúka príroda a koketuje s vami. To robia nálepky na stenu s kvetmi. Veľmi nenásilne, hravo a šarmantne sa snažia opantať vaše zmysly a potešiť vás zakaždým, keď sa vrátite domov. Vytvoria útulnú atmosféru a milo provokujú k ovoňaniu.

Kvetinové nálepky do každej miestnosti

Vaše vstupné haly, kuchyne, obývačky, spálne, ale aj detské izby – všetko sú to ideálne miesta pre kvety. Nikde nemajú zákaz vstupu. Prejavte svoju fantáziu, optimizmus, ženskosť a rafinovanosť. Je to veľmi príťažlivé. Malé a veľké kvety, osamote alebo v skupinách, schované v kútoch alebo vystavené na obdiv za sedačkou namiesto gýčového obrazu. Nálepky so vzormi kvetov sa hodia úplne všade bez ohľadu na váš vek a štýl zariadenia. Sú veľmi prispôsobivé. To je vlastnosť, ktorú by sme sa mohli my, ľudia, od nich naučiť. :)

Članok môžete komentovať ...

Copyright © 2010 - 2024  Decotrend

Web stránky Neonus s.r.o. Hosting Firmhosting.eu