Nuda má zákaz vstupu – sú tu fototapety na dvere 20.Jan,2019

Pokiaľ máte radi trochu extravagancie a s obľubou ostatným ukazujete svoj výborný vkus, tak práve pre vás sú tu fototapety na dvere.

Niekto vsadí na parádnu tabuľu s nápisom „Vitajte“ a niekto radšej investuje do kvality a imidžu. Pokiaľ máte radi trochu extravagancie a s obľubou ostatným ukazujete svoj výborný vkus, tak práve pre vás sú tu fototapety na dvere. Sú vyrábané v každom motíve, takže vybrať si tú svoju nebude žiadny problém.

Fototapety na mieru a na akékoľvek dvere

Či už sú to vchodové, izbové alebo dvere rôzneho nábytku – každé z nich by mali vyzerať dobre. Čo dobre – mali by vyzerať výborne! Sú našou vizitkou. Už pri vchode tvoria prvý kontakt s rodinou (alebo firmou), kedy si čo – to vieme domyslieť. Prezradia nám, s kým máme dočinenia a aký typ ľudí tu asi trávi čas. Platí, že vek je len číslo, a to sa týka nielen dverí, ale aj nás. Keď sme mladí duchom, priam to z nás vyžaruje a prenášame svoju perfektnú náladu a pozitívny náhľad na život aj na ostatých. V našej spoločnosti sa cítia vždy dobre a sme vyhľadávaní.

Keď sa obklopíme krásnymi vecami, všetko ide automaticky ľahšie. Viac sa nám darí a do svojho života privolávame samé úspechy. Samolepiace fólie na dvere nám dopomôžu cítiť sa ešte lepšie v „tom svojom“ a slovko „domov“ už nebude iba klišé, ale skutočný pocit.

Ušetrite renováciou dverí

Nerobte si zbytočné vrásky a netrápte sa s prehnanými výdavkami. Peniaze strácajú svoju hodnotu, ale pekné veci veru nie! Aj za málo peňazí vieme vymaniť veľa muziky. Preto, ak premýšľate o zmene a potrebujete nové vchodové, izbové a akékoľvek iné dvere - skúste to napríklad s fototapetami na dvere. Sú samolepiace, takže vám ušetria čas a rovnako aj priestor od zbytočného neporiadku.

Jediné, čo je potrebné urobiť, je rozhodnúť sa pre vhodný motív fototapiet, ktorý bude pre vás ako stvorený, a to doslova. Nielen svojou farebnosťou, ale aj premysleným vzorom. Veselými farbami si privoláte pestrosť a fantáziu do života a tými solídnymi pohladíte svoju dušu. Motívy dreva vždy boli a aj budú „in“, no ak chcete byť predsa trochu extra, porozhliadnite sa po všetkých možnostiach. Neoľutujete!

Perfektné na tom celom je fakt, že samolepiace tapety na dvere sa vyrábajú presne na mieru, akú potrebujete, ba dokonca vzor či vlastné fotografie viete použiť aj takýmto netradičným spôsobom. Sú vhodné na povrchy ako je drevo, sklo, MDF, ale aj na nové dvere, ktoré potrebujete „vytuningovať“.

Kreatívnosť s fototapetami na dvere

Vraj si netrúfate? Len to skúste! Zvládne to určite každý. Nemusíte byť žiadni odborníci a nepotrebujete ani roky praxe. Stačí vám vhodne upravený povrch dverí, s ktorými sa chystáte pracovať a všetko pôjde akoby samé. To znamená, že dvere by pred renováciou mali byť čisté, suché a zbavené nedokonalostí, ktoré by bránili tapete poriadne sa prilepiť.

Behom pár minút docielite! Nudu už nevpustíme, ale privítame pestrosť, fantáziu, šarm a radosť zo svojho domova, na ktorý budeme právom hrdí.

Članok môžete komentovať ...

Copyright © 2010 - 2024  Decotrend

Web stránky Neonus s.r.o. Hosting Firmhosting.eu