Online kurz Kresba od A po Z 12.Feb,2024

Buďte kreatívny. Naučte sa niečo nové a potešte svojich blízkych krásnou kresbou. Je tu pre vás online kurz " Kresba od A po Z " zameraný na rozvoj vašich kresliarskych schopností od začiatočníka až po pokročilého umelca. Bez ohľadu na to, či ste práve začiatočník, ktorý si chce vyskúšať kresbu po prvýkrát, alebo pokročilý umelec, ktorý chce zdokonaliť svoje techniky, tento kurz vám ponúka široký a ucelený pohľad na svet kresby

Vitajte v online kurze maľovania " Kresba od A po Z "! Tento kurz je zameraný na rozvoj vašich kresliarskych schopností od začiatočníka až po pokročilého umelca. Bez ohľadu na to, či ste práve začiatočník, ktorý si chce vyskúšať kresbu po prvýkrát, alebo pokročilý umelec, ktorý chce zdokonaliť svoje techniky, tento kurz vám ponúka široký a ucelený pohľad na svet kresby. Online Kurz " Kresba od A po Z " je vzrušujúci spôsob, ako objaviť svoju kreativitu a zdokonaliť svoje umelecké zručnosti. Poďme sa spolu pozrieť na niektoré z jeho aspektov:

Zistíte, ako sa na svet pozerá maliar. Dozviete sa, ako vidieť svetlo a tieň. Naučíte sa tieňovať a šrafovať, nakreslíte si drapériu, niekoľko rôznych zátiší a tiež kyticu vo váze. Osvojíte si zákonitosti perspektívy a postupne od úplných základov kresby dôjdete až k portrétom. Začnete portrétom podľa fotografie, na záver si vyskúšate aj portrét podľa reálneho modelu. V bonusovom diele sa zoznámite s technikou sketchingu. Osvojíte si základné prvky kresby, naučíte sa ovládať perá, ceruzky a iné kresliarske nástroje, aby ste mohli presne vyjadrovať svoje myšlienky a predstavy. Spoznáte rôzne druhy línií, tieňovanie a perspektívu, čo je základom pre vytváranie vizuálnych diel. Tí, ktorí už majú skúsenosti s maľovaním, môžu objavovať nové techniky a hľadať svoj vlastný unikátny štýl.

Cieľom uznávanej lektorky je, aby ste po absolvovaní kurzu „Kresba od A po Z “ boli schopní kresliť svoje vlastné obrázky a predstavy podľa skutočnosti, nie iba napodobňovať obrazy niekoho iného. To znamená, že sa budete učiť kresliť to, čo vidíte jedinečným spôsobom, takým to vy osobne vnímate a ako to chce nakresliť vaša vlastná ruka, vďaka čomu budú vaše obrázky orignálne a budú obsahovať naozaj niečo z vás.
Kurz kresby vám ukáže okrem iného aj to, aké dôležité je vedieť sa pozerať. Možno vás inšpiruje viac si všímať svet okolo seba, čo je samozrejme dôležité nielen pre kresbu, ale pre akúkoľvek ďalšiu výtvarnú činnosť. Vyrobte si svoj unikátny obraz.

 

Tu nájdete lekcie zdarma >>>

 

Pripojte sa k nám a objavte radosť a krásu kresby od A po Z! Nech vaša kreativita rozkvitne! Tešíme sa na vás v našom kurze " Kresba od A po Z "!

Članok môžete komentovať ...

Copyright © 2010 - 2024  Decotrend

Web stránky Neonus s.r.o. Hosting Firmhosting.eu