Potrebujete originálny darček pod stromček? Obraz z fotky vám uľahčí predvianočnú honbu za darčekmi 18.Nov,2018

Nie je jednoduché trafiť sa do vkusu každého človeka, hoci je to aj náš najbližší. Všetci predsa chceme vidieť to nadšenie v očiach a počuť slová úprimnej vďaky. Je to niečo ako potrava – avšak pre našu dušu.

Nadobúdame tak obrovský prílev energie. Vtedy vieme, že život má zmysel, ak robíme šťastnými ľudí okolo nás. A to nielen na Vianoce...

Obraz ako darček

Kto by chcel znova tento rok dostať papuče a pyžamo? Možno sa nájde pár „exotov“, tzv. zberateľov pyžám, papúč a ponožiek, ktoré dlhé roky ostávajú ukryté v zásuvkách a sú pripravené na horšie časy. Je to aj celkom milé. Dokážeme si tak odsledovať meniaci sa vkus nášho darcu. Keď sa nám to až príliš nakopí, zároveň máme možnosť týmito užitočnými vecami obdarovať aj niekoho iného. Veď to nezistí. Dúfajme.

Tentokrát skúste niečo naozaj originálne a v poslednej dobe aj veľmi populárne – tlač fotiek na plátno. Určite ste už o tom minimálne počuli. Teraz je čas to vyskúšať. Výnimočná kvalita, jasnosť farieb a fotografie, ktoré vás prenesú do obdobia, kedy boli vytvorené. Čosi ako portréty v minulosti, kedy to bolo bežné. Veď sa trochu pochvastajme s tým, na čo sme právom hrdí!

Obraz zo svadobnej fotky

Pamiatka na deň, kedy sa z „káčatka“ stala krásna „labuť“, ba dokonca takmer až princezná. Dámy si rady vešajú nad posteľ svoje svadobné fotografie a deň čo deň si tak pripomínajú svoj najšťastnejší deň v živote. Nádherne upravený manželský pár, ktorý má v očiach nádej, nevypovedané otázky, možno strach, ale v pohľade „more“ lásky a srdce jeden pre druhého.

Obraz z fotky z dovolenky

Až toto je pravá exotika! Čo nie je na fotke, akoby sa ani nestalo, no nie? Vrátili ste sa z nádhernej dovolenky a najradšej by ste to vykričali celému svetu? Piesok ako hladká múka a more azúrové ako z romantických filmov o stroskotancoch, ktorí sa do seba na opustenom ostrove zaľúbili. Palmy za chrbtom a obrovské morské mušle v rukách. Západ slnka alebo dobrodružná výprava, ktorá si jednoducho zaslúži medailu. V tomto prípade má podobu pamiatky zavesenej na stene.

Obrazy detí? Tých nie je nikdy dosť!

Raz, keď robia prvé krôčky, potom vtedy, keď nastupujú do školy. Neskôr príde moment, keď sme všetci spolu ako šťastná rodina, grilujeme a spravíme si nezabudnuteľnú momentku, s nefalšovanými úsmevmi, kedy sa nám smejú ešte aj oči. To všetko sú chvíle, ktoré nám po rokoch okrem krásnych spomienok, vyčarujú nielen radosť v tvári, ale aj prinesú trochu nostalgie. Aj fotky s „bruškom“ sú nezameniteľná a ničím nenahraditeľná pamiatka na najkrajšie a najvzácnejšie obdobie každej budúcej mamičky alebo mladej rodiny.

Tlač fotografie na plátno ako obraz

Nielen na Vianoce, ale aj hocikedy počas roka – vložte svoje spomienky na plátno. Vytvorte tak zo svojich domovov súkromnú galériu vášho života a spravte to s citom tak, aby každý, kto k vám zavíta, pocítil úžasnú harmóniu, lásku a súdržnosť vo vašej rodine. Predstavte sa – toto sme my.

Partnerovi, partnerke, manželovi, manželke, babke, dedkovi, priateľke, k výročiu alebo k narodeninám. Každý deň je predsa výnimočný a každý deň je jeden malý sviatok. Predsa vždy po prebudení - môžeme len ďakovať za ďalší nový deň, ktorý môžeme prežiť s našimi najdrahšími.

Članok môžete komentovať ...

Copyright © 2010 - 2024  Decotrend

Web stránky Neonus s.r.o. Hosting Firmhosting.eu