Povedzte to obrazne: Prečo sú abstraktné diela tou najlepšou voľbou? 11.Mar,2019

Rozmýšľate, čím oživíte váš domov? Stavte na ilúziu, ktorú ponúkajú mimoriadne efektné abstraktné obrazy na stenu.

Dokážu na seba strhnúť všetku pozornosť a dokonale vyzdvihnú priestor.

3D obrazy na stenu vdýchnu miestnosti originálny šmrnc

Moderný interiér si žiada modernú výzdobu. Ste zástancom inovatívneho umenia a radi v ňom nachádzate skrytý význam? Ak hľadáte moderný obraz na stenu do vášho starostlivo zariadeného interiéru, ale váš vkus je natoľko vycibrený, že vám nič „reálne“ nevyhovuje, otvorte sa 3D obrazu na stenu. Túžite si doma zavesiť zaujímavú nástennú dekoráciu?

Abstraktný obraz sa krásne vyníma na stene a priestor vďaka nemu pôsobí neobyčajne. Sýtosť farieb, kvalita prevedenia a krása celkového dojmu zaujme nielen vás, ale aj vašich najbližších. Či už stavíte na zaujímavý detail, pestré a moderné farby alebo samotné originálne prevedenie, bytové doplnky s 3D efektom dodajú modernému priestoru ten správny akcent. Trojrozmerné obrazy s dôrazom na 3D priestor patria v súčasnom dizajne medzi jedny z najobľúbenejších dekorov. Estetické motívy vedia priestoru, v ktorom sa nachádzajú, dodať potrebnú hĺbku a vytvoria dojem dokonalej optickej ilúzie.

Geometrické tvary podporujú predstavivosť, interiér vďaka nim dýcha

Klasický pohľad na krajinku, prírodu alebo fotografie zobrazujúce realitu sú skvelou voľbou, abstrakcia však dáva mysli slobodu. Neviete, čím osviežiť svoje steny?

Jednoduché, ale aj zložité, jednoznačné i symbolické motívy „povedia“ oveľa viac než pohľad na klasický obraz. Abstraktné umenie vynikne na stenách bytu, domu i komerčných priestorov. Podobnú službu ako zaujímavý obraz vám urobia aj fototapety. Vybrať si môžete rôzne typy tapiet – s 3D efektom alebo nápadité abstraktné fototapety. Skvelo sa vynímajú napríklad v spálni za posteľou alebo v obývacej miestnosti nad sedačkou. 3D obraz alebo tapetu si môžete nechať vytvoriť aj na mieru.

Všetky kúsky dostupné v našej ponuke sa vyznačujú vysokou kvalitou tlače, sú odolné voči UV žiareniu, precíznosť prevedenia je takisto samozrejmosťou. Ak si chcete svoju domácnosť zariadiť naozaj originálne a štýlovo, abstraktné dekorácie na stenu vyzerajú pôsobivo v obývačke, v spálni či v predsieni, rovnako tak však zaujmú aj v kancelárii alebo obchodných priestoroch.

Vyjadrite svoj štýl, zmeňte charakter domácnosti alebo zväčšite priestor

Zadovážte si obraz, ktorý prebudí vašu domácnosť k životu a dodá jej punc jedinečnosti! Voľbou vzoru a motívu môžete razantne zmeniť atmosféru miestnosti. Určitými typmi obrazov dokážete tiež podčiarknuť veľkorysosť priestoru alebo miestnosti opticky pridať pár centimetrov k dobru. Trendy je všetko, čo vás osloví. Od geometrických vzorov cez prírodné úkazy, technické koncepcie i netradičné ba priam nepochopiteľné obrazce. Skúste aj tapety s 3D efektom a nechajte prehovoriť skrytého estéta vo vás.

Výsledkom vášho výberu bude originálna obývacia izba, relaxačná spálňa alebo predsieň, ktorá inšpiruje a priam pozýva nahliadnuť do domácnosti. K pútavým abstraktným obrazom alebo tapetám vyberte aj bytové doplnky s podobným dekorom, interiér bude pôsobiť ucelene a harmonicky.

Članok môžete komentovať ...

Copyright © 2010 - 2024  Decotrend

Web stránky Neonus s.r.o. Hosting Firmhosting.eu