Nechajte váš interiér rozkvitnúť: Skúste štýlové fototapety s kvetmi 24.Feb,2019

Máte pocit, že sivých, ponurých dní a chladných, zamračených rán je už akosi priveľa? Vy sa však počasím riadiť nemusíte, najmä ak vonkajšie prostredie zmeniť nedokážete.

Pochmúrnu náladu a fádne dekory vo vašej domácnosti však tolerovať nemusíte. Nechajte vašu obývačku rozkvitnúť!

Kvetinové fototapety na stenu vdýchnu vášmu domovu nový glanc

Čo môžete s úsmevom na tvári vylepšiť, je interiér. Namiesto toho, aby ste upadali do nostalgie a stereotypu, mali by ste do vašich príbytkov vniesť kus života. Stavte na rozkvitnuté steny v interiéri.

Žiarivá zeleň, farebné kvety na fototapetách a doplnky vyrobené z prírodných materiálov váš domov pretvoria na jarnú oázu, v ktorej sa budete cítiť uvoľnene a natoľko pozitívne, až vám tú pohodu bude závidieť aj sama príroda. Zaplavte svoj domov ružami, tulipánmi alebo divými makmi a inými lúčnymi kvetmi. Pozitívne vibrácie a neopakovateľnú atmosféru vám budú všetci hostia závidieť. Je len na vás, či si kvetinami spestríte spálňu alebo závan prírody vnesiete do obývačky, váš príbytok bude sálať jarným znovuzrodením.

Ak patríte medzi milovníkov netradičných dekorov, kvietkované fototapety budú ideálnym riešením, či už ich chcete umiestniť na nábytok, na stenu do hosťovskej izby alebo do inej miestnosti.

Kvety ako dominanta miestnosti? Skvelý nápad ako podčiarknuť osobitosť a štýl

Pokojne kvety nechajte vyniknúť ako jediný dominantný motív v miestnosti. Rozkvitnutý sad alebo orchidea a pozadí vašej spálne? Tomu sa povie romantika! Kvety môžu byť v nenápadnom prevedení, ak túžite po jemnosti, ale aj v extravagantnom, výraznom motíve, ktorý na seba strhne všetku pozornosť.

Zoberte výsledný efekt vašej domácnosti do vlastnej réžie a vytvorte vo svojom byte či dome kútik plný prírody, ktorý vám vyčaruje úsmev na perách vždy, keď naň pozriete. Prečo sa zameriavať len na zaužívané motívy a obrazy, ktoré o majiteľovi nič neprezradia? Odhaľte svoju osobitosť príjemnými fototapetami s kvetmi.

Buďte originálni a prispôsobte si interiér tak, aby ste sa v ňom cítili maximálne príjemne. Je dokázané, že prírodné motívy prispievajú k pozitívnej nálade vytvárajú v interiéri blahodarnú energiu, ktorá povzbudí všetky zmysly. V objatí prírody ide všetko ľahšie, skúste to s kvetmi aj vy. Už viete, ktorým dáte prednosť?

Članok môžete komentovať ...

Copyright © 2010 - 2024  Decotrend

Web stránky Neonus s.r.o. Hosting Firmhosting.eu